Uusi Wildtrak on palannut

Nettiautoon ilmestyi eilen ajamaton, tämän vuoden mallia oleva Ford Ranger. Pick-upin väritys on kauniin erottuva oranssi, siinä on double cab -ohjaamo sekä automaattivaihteisto. Auton moottorissa on 200 hevosvoiman tehot ja 3,2 litran tilavuus. Se on upea; se vangitsee katseen ja saa selaamaan otokset aina vain uudelleen.

Nämä ominaisuudet on vain uudella Wildtrakilla. Yhdellä monista uusista Wildtrakeista, joita Oy Ford Ab:llä on. Ilmoituksen auto löytyy Seinäjoelta, mutta niitä on todennäköisesti vähän joka puolella Suomea. Tätä rakasta pohjoista maata, jota autoteollisuus on välillä kohdellut kaltoin.

Näin se Wildtrak sitten on tullut takaisin.

Ilmoituksen ilmaantumista olin oikeastaan osannut odottaa. Olin nimittäin saanut tiedon paluusta jo maanantaina. Kauniina kesäpäivänä Grilli 21:llä ruokatauolla ollessani minulle soitti myyjä yhdestä niistä autoliikkeistä, joista olin kysellyt Wildtrakista aiemmin. Tyynen rauhallisesti kaveri kertoi minulle, että maahantuojalla olisi nyt Wildtrakeja tarjolla, ja minulla oli tulla kokikset takaisin ylös.

Sen koommin ajatukseni eivät ole olleet entiset. Yhtäältä olen innostunut, yhtäältä kärsimätön ja yhtäältä huolestunut. Toisaalta olen täysin tyyni. Maltoin ajoittaa ostoneuvottelutkin vasta kuun viimeiseksi perjantaiksi, jotta saisin samalla Helsingin-reisulla pari muutakin asiaa hoidettua. Ilmeisesti jotain järjen ääntäkin tuolta pääkopasta kuuluu.

Totuushan on se, että uusi Wildtrak on joka tapauksessa varsin kaukana ja kenties mutkienkin takana. Minun ja auton välillä on paljon kysymyksia ilman vastauksia. Yksi suuri kysymys on tietenkin hinta ja eritoten Wildtrak seniorin arvo vaihdossa. Toinen suuri kysymys on se, että auton saa haluamillani varusteilla ja mahdollisimman pian.

Raportoin tietenkin perjantain keikan tulokset blogissa. Elämä jatkuu entisellään. Uusi kirjoitus vähintään joka sunnuntai ja huomenna taas töihin ja niin poispäin. Halusin vain kuitenkin informoida teitä, hyvät kävijät, että pitkä ja välillä varsin kutkuttavaksi käynyt odotus on päättynyt. Messiasauto on täällä. Menkää ja tehkää siitä lava-autonne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.