Nyt olen sen nähnyt ilmielävänä

Joudun keskeyttämään 4WETOA-sivuston kesäloman tärkeän julkaisun vuoksi.

Ajoin työhommissa Ysitietä Koskelolta kohti Kuopiota ja kuvasin pääni ympärillä olevalla kameralla blogivideota. Selittelin tohkeissani ja päästelin kuormurilla valtatietä leppoisasti vakkarin pitäessä yllä tasaista vauhtia.

Vastaan suhahteli auto jos toinenkin. Niitä tuttuja Audeja, Tojotia ja Skodia. Sitten vastaan tulee eräs lava-auto, enkä tajua sen poikkeavuutta – tai itse asiassa merkittävyyttä – kuin vasta auton ollessa muutaman auton mitan päässä minusta.

Uusi Wildtrak edessäni. Livenä. Lihaa ja ver… eikun rautaa ja öljyä. Tähän asti olen vain katsellut kuvaajien tulkintoja autosta.

Tosin hetki oli ohikiitävän lyhyt.

näin-wildtrakin-1Onneksi kamera taltioi kuitenkin kohtaamisen. Kuvista on helppo varmistua siitä, että auto oli uusi Wildtrak. Oranssista värityksestä sen ensimmäiseksi tunnistaa. Sitten eroja muihin Rangereihin voi hakea esimerkiksi keulan mustista korostuksista, vanteista sekä kattokiskoista.

No hitot niistä, oranssi väritys yksistään jo riittää! On se niin silmiin pistävä. Jos Wildtrak ei ole Wildtrak-oranssi, en oikein tiedä, onko se edes Wildtrak.

näin-wildtrakin-2Nähtävästi kyseessä on remmihytti. Olisiko tämä yksi niistä maahantuojan varastosta alkukesällä löytyneistä Wildtrakeista? Single cabit vietiin äkkiä, mutta tuplahytillisiä yksilöitä oli vielä minun päästessäni apajille. Ei, minulle tuplahytti oli ehdoton ei. Ei, vaikka penkit olisi voinut poistaa. Toisille pidennetty ohjaamo, esimerkiksi lisäpenkkien vuoksi, voi olla mainiokin vaihtoehto. En siitä arvostele.

Nämä viikot kesäkuun alusta ovat olleet tuskallisia. Pahimmillaan olen jo harmitellut kauppoja, kun taas parhaimmillaan olen laskenut päiviä kalenterista. Tai ehkä päinvastoin.

Kun näiden odotuksen viikkojen aikana vastaan tulee Wildtrak, ensinnäkin herää kaipaaja. Saisi jo itsellekin. Toiseksi herää kadehtija. Jollakulla on jo se.

On se joku kuitenkin onnekas! Auton näkeminen oli niin vaikuttavaa, että minulta katkesi vlogaaminen kuin seinään, enkä hetkeen saanut mitään järkevää suustani.

Koska uusi Wildtrak on niin jumalaisen upea. Myös remmihytillisenä. Oli se kenen hyvänsä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.