Seuraava Ranger julkistetaan ensi vuonna

Nyt, nyt, pojat, alkaa meno taas villiintyä. Tällaisena ankeana sunnuntai-iltana tutkailen internetistä Rangerin automaattivaihteistoa tulevaa blogausta varten, ja sitten minä löydän itseni brittiläisen autosivuston Parkersin artikkelista, joka lupailee Rangerin uuden sukupolven julkistusta ensi vuonna.

Fordin sisältä tulleen tiedon mukaan autotalo julkistaisi pick-upin seuraavilla IIA-messuilla. Ne pidetään Saksassa 17.–27. syyskuuta vuonna 2015.

Parkersin mukaan 2,2- ja 3,2-litraiset moottorit pysyisivät, mutta 2,2-litrainen saattaisi korvautua 2,0-litraisella. Suuntana näyttäisi Rangerinkin moottoreilla olevan kutistus.

Keula saattaa myös muuttua. Ranger tuotetaan samalla linjastolla kuin Rangerin farkkuversio Everest. Everestin uusi kuono julkistetiin tänä vuonna, ja todennäköisesti autot pistetään näyttämään samalta.

Mitä tulee ONKS KUVAA!? -kyselyihin, niin se on tuossa ylhäällä. Kuvassa kyllä on vain Everest – ei siis mitään sen sensaatiomaisempaa salakuvaa. Uuden Rangerin keulan ulkonäköön saa siis kuvasta osviittaa.

Nyt kuitenkin alkaa tiedonpalasten kyttääminen. Itse asiassa täytyisiköhän sitä ruveta varailemaan lippuja IIA-messuille? Ennakkotilausten pitäisi alkaa jo tämän marraskuun toisella puoliskolla. Olla katsomassa, kun peitto vedetään seuraavan Rangerin päältä, se olisi muuten makeaa.

Kuva Everestistä on peräisin hddesktopwallpapers.com-sivuston sivulta. Sivuston mukaan kuva on oletettavasti vapaasti käytettävissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.