Blogin eka vuosi oli menestys

Tänään pick-upeista ja nelivetoisista autoista muutenkin kertova 4WETOA-blogi on tullut vuoden ikäiseksi, mutta minusta se on lapsenkengistään jo kasvanut pois.

Vaikka vuosi takaperin olinkin havainnut tällaiselle blogille olevan kysyntää, en olisi ehkä ihan odottanut kävijöiden määrän ja innokkuuden nousevan näin korkeiksi. Marraskuussa paukahti 2 600 kuukausittaisen kävijän ennätys, ja vuoden aikana yksi jos toinenkin vierailija on lähettänyt sähköpostia ja kirjoitellut kommenttia. Tulipa yksi puhelukin Ford Rangerista kiinnostuneelta kaverilta.

Sitä nimenomaan olen tavoitellutkin: vuoropuhelua lava-autoilusta ja muustakin autoilusta kiinnostuneiden ihmisten kanssa. Vaikka minä en kirjoittaessani jatkuvasti sitä erikseen sano, suurin osa sisällöstä on vain minun mielipiteitäni. Niistä on mahtava keskustella muiden kanssa. Siinä oppii kaikenlaista.

4WETOA on harrastukseni. Hyvin iso osa vapaa-ajastani kuluu sen parissa. Toisaalta blogiin kirjoittaminen on tätä harrastusta konkreettisimmillaan, mutta muuten se on lava-autoilua ja ylipäätään tien päällä olemista. Wildtrakia, ja muita hienoja pick-upeja, ja töitä.

Alkavana vuonna luvassa on moottorin toimintaan perehtymistä sekä lava-autojen verotusta. EU-pick-up kerrallaan lisääntyy myös KoeWETOJEN määrä. Autoja on ollut vaikea saada koeajettavaksi, mikä varmaan johtuu blogaajana esittäytymisestä. Minun lienee otettava toinen menetelmä käyttöön ainakin yhden automerkin kohdalla.

Julkaisen tosin jatkossa uuden tekstin joka kolmas sunnuntai. Kun uusi teksti on puskettava ulos kolmen viikon välein, ehdin paremmin valmistelemaan uuden blogauksen ja päivittämään vanhoja julkaisuja. Ainakin EU-pick-upit yhdellä sivulla esittelevä teksti on viime keväästä asti odottanut täydennystä…

Kiitän kuluneesta vuodesta. Toivon, että viihdytte saitilla jatkossakin. Otan edelleen vastaan sähköpostia – kysy vaikka mielipidettä jostakin mallista, kerro omasta autostasi tai esitä kärkevää palautetta sisällöstä. Ja voihan sivustolle jättää kommenttejakin.

Ei muuta kuin lukot kiinni ja wetopelit hankeen. Toivotan erittäin lumista joulun aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.