Ohjaamoilla on nyt uudet nimitykset!

Olen käyttänyt sivustolla englanninkielisiä pick-upien ohjaamojen nimityksiä. Vieraan kielen käyttäminen ei kuitenkaan ole kovin kätevää ja kannattavaa, joten päätin suomentaa ilmaisut single cab, super cab ja double cab. Nyt vastaavat ilmaisut ovat tynkähytti, perushytti ja remmihytti!pick-up-hyttien-nimityksetPerushytti on tavanomainen pick-upin hytti Suomessa. Tynkähyttejä sen sijaan ei kovin usein näe, eikä niitä edes maassamme juuri ole valittavina. Remmihytit eivät ole mikään harvinaisuus, mutta veron vuoksi takapenkit taitavat useimmiten puuttua.

Englanninkielisiä nimityksiä on pitkin sivustoa, mutta suomentelen niitä pikku hiljaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.