Pick-up-markkinoita vaanii ärhäkkä leijonalauma

Australiassa seuraavan Ford Rangerin virallinen varustelista on jo julkista tietoa. En keksi mitään syytä olettaa, että lista ei ole vähintään suurimmaksi osaksi samankaltainen myös Suomessa. Fordilta olen saanut tiedon, että uusi Ranger julkistetaan Euroopassakin ”pikku hiljaa” ja Suomeen pick-up tullee vuoden 2016 alussa.

Rangerin ostaja voi jatkossakin valita ylvään kärkipään mallin Wildtrakin. Tälläkin erää hän saa muista malleista puuttuvia herkkuja, jotka vieläpä ovat osittain erilaiset kuin nykyisessä sukupolvessa. Yksi lyömättömästi kiinnostavimmista spesialiteeteista on väri:

2016-ranger-wildtrak biitsilläVäriä on rohkeammin myös penkeissä. Koska penkki vaikuttaa valtavasti fiilikseen auton ratissa, odotin uuden Rangerin penkkien näkemistä paljon. The Motor Reportin artikkelissa Fordin designpäällikkö maalailee lupaavan ylentäviä mielikuvia:

Halusimme viedä Wildtrak-oranssin pidemmälle antaaksemme sille hauskan, jämäkän tunteen. Kutsumme sitä Pride Orangeksi – emme ainoastaan Rangerista tuntemamme ylpeyden vuoksi, vaan myös koska se on kuin leijonien lauma. Se kertoo Wildtrakin kyvykkyydestä ja seikkailullisesta hengestä.

2016-ranger-wildtrakin sisätilatNahka on vähentynyt, mutta kuinkahan muhkealta karkean näköinen, oranssi materiaali tuntuu? Istuimissa näyttäisi olevan vähintään yhtä paljon kuppimaisuutta kuin nykyisissä, ja tietenkin tukea tehokkaan auton jakkaroissa kuuluu ollakin.

Merkittävästi on muuttunut myös tuulilasin alapuolinen alue ja etenkin viihdekeskuksen näyttö. Sitä voi käyttää koskemattamalla, sen läpimittä on 20 senttiä, värejä on kahdeksan ja äänikomennot ottaa vastaan SYNC2-järjestelmä. Olen toiveikas, että fonttikin on 2010-luvulta.

Päheä näyttö sen sijaan on Wildtrakin lisäksi vain toiseksi varustelluimmassa mallissa. Halvemmissa malleissa ei ole kosketusnäyttöä, näyttö on yksivärinen ja tekoälyn versio on SYNC1. Suomessa tarjolla olevia malleja emme kuitenkaan vielä tiedä! Todennäköisesti edelleenkin premium-malleja ovat Wildtrak ja Limited, ja XL ja XLT ovat suurelle yleisölle tarkoitettuja.

Hyödyllisen ja lähinnä ahdistavan välillä vaihtelevia lisäyksiä Rangeriin ovat Wi-Fi-lähetin, rengaspainevahti, start-stop-toiminto, taas vaihteeksi leveät astinlaudat, krominen astinlaudaksi sopiva takapuskuri, kuusi turvatyynyä, kaistavahti ja etupuolinen tutka. Osaa näistäkin Ford suo vain enemmän maksaville, kun taas kansan ystävä Toyota antaa ylellisyyttä tasapuolisemmin.

Uuden Rangerin voimansiirtoa ja moottoria esittelin keväällä tässä kirjoituksessa.

Kengurumaassa Ford on esitellyt Rangeria Hiluxin kilpailijana niin räikeästi, että Suomessa viranomaiset älähtäisivät välittömästi. Eiköhän Ford kuitenkin täälläkin halua voittaa pick-up-kilpailijansa, joita Hiluxin lisäksi on Amarok. Ainakaan varustelun maukkauden, ja myös ehdottomasti ulkoasun, suhteen sijan kasvattaminen ei ole mahdoton tehtävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.